lördag 21 januari 2012

Juholt

Tråkigt, utjatat ämne? Kanske det. Vad är det Håkan gjort egentligen? Ja, han har väl fifflat med bidragen. Hade han fått sitta kvar om han var kvinna? Lex Mona säger svar NEJ. Han har saltat lite historier i partiledardebatten. Men Carl Bildt då, kan vi prata om Carl Bildt? När ska han avgå?

Min enkla lilla teori om varför sossarna krisar är att de trodde Håkan skulle vara ett alternativ till Reinis. Men medan Reinis är en Alfons Åberg replika fast med kalla, lite obehagliga glosögon är Håkan en förrvirrad mysfarbror. Och hur låter hans småländska dialekt när han ska prata engelska vid statsbesök? Det vet vi inte. Att Reinis är lite skallig är okej, han pratar i alla fall medioker engelska. Fram för allt är han och hans regering så sjukt osynliga i media? Därför svårt att hitta något att klaga på. Kort sagt, med detta ytliga och skandaler inräknat är Håkan lite pinsam. Och vem skäms mer än svennar? Det vet jag inte.


Tyckte ni det här var lite förvirrat? Tänk då på hur förvirrad Håkan är! Hur förvirrade sossarna är! Själv drömmer jag ju fortfarande om Margot Wallström som Sveriges stadsminister. Eller ja, om vi kan gå helt bananas och bortse från att sossarna är enda möjliga alternativet till Alliansen (tristessen är kvävande) så är högsta drömmen självklart Gud(run).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar