fredag 2 september 2011

Fan vad gött att vara moderat

Jag har tidigare skrivit om de rödgrönas utvecklingsplan för jämställdhet i Malmö. Det är ju ingen överraskning att oppositionen försöker bromsa detta utmärkta och typ självklara förslag. Läs det förra inlägget så ser ni att förslaget är mellanmjölk, inte så radikalt liksom, en kan ju tycka att vilken normal människa som helst röstat ja utan att tveka. Men inte då. Och nu förstår jag varför. Martina Nilsson säger såhär:

Det går inte att tala om hög kvalitet om kommunen är ojämställd. För oss gäller det att ständigt synliggöra och ta bort orättvisor mellan män och kvinnor.
Word!

Nej nu jäklar blir jag upprörd, vad står kvinnan och säger? Tänker moderaten Martina Jarnbring Palm, och rusar fram till talarstolen för att yttra dessa väl valda ord.

För oss moderater är det kompetens, inte kön, som ska styra. Och det är märkligt att det alltid är vänsterkvinnor som är förtryckta, det gäller inte borgerliga kvinnor. Vi moderatkvinnor är inte förtryckta och inte diskriminerade.


Wow, dags att byta partitillhörighet! Jag vill också inte bli förtryckt!

Den icke-diskriminerade, tillika ordförande i M-Qvinnor, Martina Jarnbring Palm. Kanske kvinnan med det fetaste livet i hela Sverige!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar