torsdag 22 november 2012

Statistik

Statistik! Skitbra grej, om nån exempelvis säger att vi lever i ett jämställt samhälle kan du logga in på SCB, printa ut x antal a-4 och vifta dom i ansiktet på t.ex Pär Ström. Däremot inte lika kul att lära sig teorin bakom. Det är grejer som nollhypotes, t-test, z-poäng och standardavvikelser. Ja ni hör ju. Dessutom är det på engelska. Ska dock erkänna en sak: tycker det är roligt att sitta och räkna. Jag gick ju trots allt natur på gymnasiet. Anyways, har tyvärr inte bloggat denna veckan p.g.a strängt upptagen med statistiken. Har dock även läst lite i den här boken:

Hittills är jag väldigt kluven. Vill inte skrika rakt ut att hon är dum i huvudet än och det känns ändå som om viljan är god. Analysen hittills kunde dock varit bättre. Ska läsa ut den och sen kan ni se fram emot en recension. Puss!

PS tack malin krizan, intergalactic anaphylactic, Izabella och Kajsa för era fina kommentarer, sitter och myser av glädje just nu! Och Marey, jag förstår vad du menar och håller med dig! Skulle inte heller vilja tolka duetten mellan RiRi och CB som ett okej till destruktiva relationer, mer att just deras relation är okej och att ingen ska bry sig om vad de två håller på med. Vilket ju också känns helt sjukt sorgligt :( Undrar vem som skrivit låten o vem som bestämt att CB ska va med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar