onsdag 7 november 2012

Pretty Little Liars

Har börjat kolla på denna serie nu:
Var länge såpage tveksam till den, men Amanda sa att hon tyckte den var jättebra så har gett den en chans nu. Det jag tycker är jobbigt med serien är att alla är typ overkligt snygga och uppstylade hela tiden. Också att dom i överdriver *spänningen*  genom att spela ett ödesmättat soundtrack i bakgrunden typ 95% av tiden. Men nu har jag väl vant mig. Serien är väl inte så wow men den är spännande och bra mest på grund av:
Bra systerskap! Att handlingen kretsar kring kvinnlig vänskap är liksom inget minuspoäng.
Det här gulliga lilla kärleksparet! 
Emily blir efter mycket om och men tillsammans med Maya. Sen ska hon komma ut för sina föräldrar. Pappan har väl inte den bästa reaktionen "of course I'm not happy but she's alive and healthy and that counts for a lot" för att han är militär och har sett en massa döda kroppar i Afghanistan. Bättre med en lesbisk dotter än en död dotter. Ja... Sen tar pappan sitt förnuft till fånga när dom har lite familjemiddag och han inser att Maya är en jättetrevlig tjaj och Emily är jätteglad. Mamman däremot:
Går ut och bölar i skafferiet för att hennes dotter är flata och tillsammans med en tjej som korrumperar henne och att dom tåflörtar under bordet. Mamman går ut till bordet igen och håller god min resten av middagen. Sen går Maya hem och Emily tackar (tackar!) sin mamma för att hon tycker att det är okej att dom är tillsammans. Jaha vad säger mamma då "I'm not okay with it. It makes me sick to my stomach" sen rusar hon ut och bölar. Detta händer i verkligheten hela tiden. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar