måndag 11 februari 2013

Jajjemän

Först och främst! Tack alla gulliga ni som har kommenterat under min frånvaro! Kul att ni läser och uppskattar bloggen! Tack för era gratulationer till att jag börjat läsa till läkare. Nu är två veckors nollning över och jag är lite sliten inklusive förkyld måste jag erkänna men superhappy samt redo att börja plugga lite. Sitter här med ett berg av kurslitteratur brevid mig ska kämpa på från o med idag. Såhär såg jag ut under två veckor när ja va military chick soulja gurl extravaganza exclusive på nollningen:
Kämpade, ser ut som jag har skägg?? det har jag inte 
Ni kanske vet vad FBI betyder

Tjenatjena

Pallar inte skriva nåt vettigt så hoppas d e ok m lifestyle blodge, puss på er, ska förhoppningsvis snart skriva om nåt seriöst feministiskt kanske gnuz på läkarprogrammet??? Kom med era önskemål. Puss igen

3 kommentarer:

 1. Du är jättejättebra men förlåt cringar lite när du använder "inshallah"

  SvaraRadera
 2. Fan vad snygg du är!
  Jag hittade din blogg för några dagar sedan och gick in på "gamla händelser" och kunde inte sluta läsa! Du är riktigt skön! Kul att du kom in på läkarutbildningen. Det behövs fler läkare och du verkar duktig så det här blir kanon! Ska bli kul att fortsätta att läsa dina intressanta blogg.

  Mvh Moder Svea

  SvaraRadera
 3. Fan va grymt det där kändes!!! :D

  SvaraRadera