måndag 8 oktober 2012

Om du vill öka ditt manshat

Är ditt manshat inte tillräckligt högt redan så kan du ju börja jobba på café! I helgen kom en härlig snubbe in med följande t-shirt:


Ni kan ju föreställa er hur pass jobbigt det var att sedan vara "trevlig" och göra en god kopp varm choklad till honom medan allt jag ville var att bränna tröjan, helst medan han fortfarande hade den på sig :)

3 kommentarer:

 1. Jag vill bara säga att jag tycker du är så himla himla bra! Önskar att du bloggade varje dag för jag går alltid in här och så blir jag överlycklig när det har kommit ett nytt inlägg. Du är supersmart och grymt vass och rolig. Keep up the good work <3

  SvaraRadera
 2. Fyfaaan, jag hade hällt chokladen över huvudet på honom. Hoppas att du har det bra! :)

  SvaraRadera
 3. - Ha, en sånt där exempel gör att man blir så trött och bara vill skrika åt (i det här fallet) gubbfan; "DU HAR INTE FATTAT MYCKET ELLER HUR?!"
  Det finns gott om såna här exempel på människor som tycker den här sortens "humor" är rolig och om man konfronterar dem (vilket jag förstår att du inte kunde göra när han var en kund) blir det ofta väldigt tysta och tycker att stämningen blir sjuuukt obekväm (har provat några gånger) och dessutom visar det sig att inte så många har kunnat förklara sin åsikt riktigt heller. Vilket jag finner ganska intressant. För om man påvisar en såhär stark åsikt (vilket jag tycker att tex. hbt-äktenskap) är så borde man väl ha tillräckligt på fötterna för att kunna försvara sin åsikt. Annars känns det bara som taget ur luften.


  Trevlig blogg du har! Hit kommer jag fler gånger och kikar :)
  /-linn.

  SvaraRadera