fredag 6 december 2013

Julklappstips

Happy friday! Ska ni gå ut och köpa julklappar i helgen kanske? Här är något ni kan ge inte bara till julklappsmottagaren utan också till kvinnor världen över! Här kommer lite information om klapparna från organisationen Kvinna till kvinna.

Fred på jorden brukar stå högt upp på önskelistan till jul. Vi som stödjer kvinnor i krigs- och
konfliktländer kan inte annat än hålla med. Därför har vi paketerat tre stora önskningar till
tre fina julklappar som du kan ge bort och därmed bidra till förändring. Ge Fred, Frihet,
eller Förändring. I ett litet paket med rim på toppen. 
Kvinna till Kvinna stärker kvinnors makt och inflytande. Genom att ge bort en av våra julklappar stödjer du kvinnoorganisationer som kämpar för kvinnors mänskliga rättigheter och fred. 
Ta chansen att ge fred på jorden i julklapp och var med och förändra världen! 
Årets julklappar från Kvinna till Kvinna är:

Fred
 Din julklapp är ett bidrag till Kvinna till Kvinnas arbete för att få in fler kvinnor i fredsförhandlingar. En förutsättning för att uppnå en hållbar och rättvis fred.
Frihet 
Din julklapp är ett bidrag till Kvinna till Kvinnas arbete med att stärka kvinnors självkänsla och medvetenhet om sina rättigheter. En förutsättning för att ge kvinnor makt över sitt liv och sin kropp.
Förändring
Din julklapp är ett bidrag till Kvinna till Kvinnas arbete med att skapa mötesplatser för kvinnor från olika sidor av konflikter. Så att de kan lära av varandra och stärkas i kampen för förändring och fred.

Julklappen består av ett ark som du själv viker ihop till en liten ask. Locket pryds av ett rim som associeras till valet av julklappen, och insidan en beskrivning av vad julklappen består av. Varje julklapp kostar 150 kr. 

Beställ här: www.kvinnatillkvinna.se/jul senast den 18 december!
Ta det lugnt i stormen allihopa, puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar