måndag 18 mars 2013

dinosaurier

fuck dinosaurier jag vill aldrig mer öppna en tidning eller höra på vetenskapsradion om dom här töntiga djuren som levde för aslängesen o ena stunden har dom fjäll andra fjädrar VEM BRYR SIG??? svar killar typiskt en sån töntig grej som dom nördar in sig på, finansiera forskning om nåt viktigt istället för helvete typ som hur vi ska lösa världssvälten samt den globala uppvärmningen, världen håller för fasiken på o gå under människor dör i krig o våldtas o ni sitter o dammar av några gamla ben o funderar på om dom var fjädertäckta eller ej???

haha oj jag har lite tentaångest därför jag e så sur, har suttit o pluggat hela helgen o det börjar liksom bli lite trångt att vistas endast inne i mitt eget huvud. så önska mig lycka till imorgon. såpass relevant detta. aja ingen tvingar er att läsa. puss!
såhär ser jag ut när jag tar en fotopaus i studandet

3 kommentarer:

 1. Hej jag och en kompis har en podcast som riktar in sig på ämnet genus och könsroller i olika miljöer. Podcasten heter Levispodden och finns på iTunes. Vi älskar genus och vore kul om du ville lyssna och maila oss vad du tycker oavsett om du älskar det eller hatar det.

  SvaraRadera
 2. Hoppas tentan gick bra!

  Haha, jag har också mina stunder när jag vill lägga ner all forskning på nya (fjantiga) teknikprylar och annat onödigt. Rädda barnen! istället. Nu!

  Fin blogg du har!
  Gröngöling på bloggplatsen

  SvaraRadera
 3. Dinos rulez!

  Tack vare att paleontologer har suttit och analyserat gamla löv så förstår man klimatförändringar och den nutida abnorma global uppvärmning mycket bättre, så vem vet vad upptäckten av de fantastiska befjädrade dinosauriefossilen leder till på sikt.

  http://www.sonoma.edu/users/c/crocker/516-2011/300myr%20profile.pdf

  SvaraRadera