tisdag 3 juli 2012

Peace and luurrv

Hej älskade läsare! Det har ju gått ett bra tag sen sist om en säger, men livet ser ju helt annorlunda ut nuförtiden. Det var ju ett jävla tjat om att efter studenten skulle en va bakfull, ha ångest och va arbetslös. Hej, jag heter Filippa och har har jobbat sen jag va 15. Så det har jag fortsatt med, först repetiotioner med min teatergrupp en vecka, två föreställningar om dan i tre dagar, sen på Wayne'zz. Men det jag menar är att rutinerna är helt annorlunda, därför har jag ej bloggat normalt.
Huursomhelst, i helgen fick jag en välförtjänt paus när Thelma och jag åkte upp till Borlänge.
Ja, vi hittade inte till incheckningen, jag släpade tunga väskor i ena handen, försökte navigera med telefonen o google maps i den andra. Efter att ha gått runt o varit vilse i hela Borlänge flera timmar (ok överdrev men det var så det kändes) hittade vi fram, checkade in, hittade till campingen, hittade eb plats till tältet, satte upp tältet på "Lugn Camping Deluxe". Falska lugn kan jag säga, kände mig väldigt mogen i jämförelse med resten av camparna. Barn gick runt och skrek Bong, ja ba menar dom en erektion, örten eller rökherion!? :O Visade sig va sån slanggrej m tratt som du halsar en hel öl ur. Falska deluxe också, det lyxiga var vadå? Vet fortfarande inte. Menmen ska inte klaga, hade kul ändå jue

Hängde i pressloungen, obs kan vara en känd journalist som sitter bredvid mig.

Såå trötta här

Försökte njuta av Labyrint men trängseln va för jävlig

T-röd, för dina sinnen, exklusivt på Tempo i Borlänge

Frulle på lördagen. obs hade regnat hela natten o det läckte in i sidorna av tältet :c

Dagens festivaloutfit

"fotograf"

"Journalist"

<3

 Är politiken rolig? Paneldebatt med några män och Nanna Johansson (geni, stjärna, komedi)!!!
Super till det lite. Njuter. 

Dom laddade inför Skrillex

Detta va inte äckligt

Vi träffa Jasmine!


The Dream. Mycket bra. En sång och danseman. Falsetten, mmmm. I publiken var det väldigt bra stämning. Också väldigt stort o hälsa på min idol Margret plus stå bakom henne o Parisa under spelningen!!!

Såhär bra såg vi scenen innan Rihanna. Väntade tålmodigt i 40 minuter till skillnad från idiotsvinkillarna bakom oss som börja bua o skrika hora. Sa till dom o gå om dom inte tyckte om det. "Ja öööhh vi ska det!" sen gick dom faktiskt. Skönt men obs hade velat stå längre fram  ändå för stämningens skull. Två heteropar som hångla exakt bredvid mig, hallå there's a time and a place and that place is not close to me när jag koncentrerar mig på RiRi

Lite suddigt men ni fattar att det va en FET show

Åhhhhhh
Efter konserten var känslan total lycka blandat med lite sexuell frustration. Det var så bra. Lita fan inte på alla hater-journos som bara vill skapa rubriker, riva ner ännu en framgångsrik kvinna från hennes tron, göra Rihanna till "en Britney". Blir fortfaranade r a s a n d e när jag tänker på recensionerna i DN, Aftonbladet, Gaffa. Läs inte dom, läs istället vad Rebecka skrivit på sin blogg (även viktigt om vad äcklet Perez Hilton skrev om Brittan)  samt recensionen på Nöjesguidens festivalblogg skriven av Nicholas Ringskog Ferrada-Noli, håller med vartenda ord.

Väntar på tåget på söndagen, ganska trötta ungdomar.

Första klass, som ingenting

Egen buss som ingenting

Privat chaufför

Rätt nöjd

Varsågoda för denna redogörelse, pussar4 kommentarer:

  1. "privat chaufför" haha älskar dig. ja gud läste allt om riris konsert och jag blev så jävla arg var ju inte ens där men fattar ju att det OMÖJLIGEN kan ha varit så dåligt!!! och som ghaz skrev på twitty, hur många skrev om pete dohertys privatliv/gav honom livsråd i recensionerna när han var ca 2½ timme sen till babyshamblesspelningen på hultsfred ca 2006 el 08 el när d nu var?? jag var där och han va cirka sämst, slängde gitarrer PÅ PUBLIKEN och hade sig. ändå i tidningarna dan efter va det bara: "skulle doherty dyka upp eller inte? spänningen låg i 2½ timme över hultsfredsskogen" TYP SÅ blir så arg!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Chrissy, tack!
    Ja fy fan, när man jämför det så blir det så uppenbart vilket kvinnohat dessa recensenter verkar lida av...
    Puss!

    SvaraRadera